Horváth Pékség
9444 Fertőszentmiklós, Mátyás király utca 15. 

Telefon: +36 9... megnézem
Mutassa térképen!

Horváth Pékség

   

 

Horváth Pékség Fertőszentmiklós bemutatkozás

Amikor 1997-ben elhatároztuk, hogy pékipari vállalkozásba kezdünk, egy családias kis pékséget képzeltünk el. Kezdetben 180 négyzetméteren, mindössze 5 foglalkozottal indult el a munka. A pékség "Kerek-Perec" egyéni vállalkozásként alakult és a fő tevékenységi köre kenyér- és pékáru kiskereskedelem volt. Először tehát az üzlet kialakítása, majd a szállítást biztosító tehergépjármű üzembeállítása volt a feladat, így lehetett a részünkről a környező településeket friss pékáruval ellátni. Egy év alatt a pékség termelése sokszorosára nőtt, amely megkívánta, hogy a vállalkozás tevékenységi formája egyéni vállalkozás helyett korlátolt felelősségű társasággá alakuljon át. 1998 júliusától Horváth Pékség Kft. néven már 14 alkalmazottal folyt a munka az üzemben. Eközben üzletünket vegyesbolttá bővítettük, és közel 13 órás nyitva tartás mellett már naponta kétszer - hajnalban és délelőtt - három jármű bevetésével szállítunk friss pékárut a partnerboltokba. A munkánk várt sikere nem is maradt el, hiszen 2001 őszén annak érdekében, hogy a vevőink igényeit ki tudjuk elégíteni, bővíteni kellett a pékség épületét. Így 180-ról 600 négyzetméternyi területre fejlődtünk. Az egyre növekvő kereslet mozgóboltok beindítását tette szükségessé, így mindennap három autóval 20 környékbeli településen, közel 20 fajta kenyér és 80 különféle sós- és édes sütemény közül választhatnak a fogyasztók.

A 2004-ben várossá alakult Fertőszentmiklós közepes méretű vállalkozásai közé sorolható be a Horváth Pékség Kft. is. Annak érdekében, hogy további sikereket érjünk el és a vásárlóink a jövőben is elégedettek legyenek, mindig minél korszerűbb technikával és technológiával igyekszünk készíteni kézműves termékeinket. A fennmaradásunk záloga ugyanis a fejlődés, ami persze állandó fejlesztéseket igényel. Az egyre inkább fokozott piaci verseny ellenére sokan vásárolnak a Horváth Pékség üzletében, melynek legfőbb oka az lehet, hogy vásárlóink elégedettek a termékeink minőségével. Üzleti stratégiánk helyességét a gazdasági eredményeink is igazolják.

2019 szeptemberben megnyílt az új pékáruüzletünk  a teljes felújítás után. Friss pékáruk széles választékával várjuk kedves régi és új vásárlóinkat!  Az üzlet nyitva tartása: H-P: 05:00-19:00, Szo.: 05:00-12:00 
 

Mottónk: " Amíg Ön alszik, mi kisütjük amiről álmodik."

Tekintsen meg egy ízelítőt termékeink széles választékából!

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu